10 Baisa 1972 - Jocuri Olimpice


10 Baisa 1972 - Jocuri Olimpice
Adăugată de Iordache Gabriel
Descriere generală : Decretul pronunțat de Sultan Qabas (Qaboos) și documentat în New York Times la 18 iulie 1971 prevede: „Aceste timbre care au fost emise sub numele fals al unui stat care nu există nu au valabilitate legală sau poștală. Nu există nici un stat din lume sub denumirea de „Imamat sau Statul Oman.” Ștampilele de sub eticheta sa sunt complet false. Se pare că unele persoane sau organizații neadecvate sunt responsabile pentru această afacere ilegală, al cărui singur scop nu este decât să folosească aceste etichete în scopuri propagandistice, pentru a crea confuzie și a obține câștiguri financiare prin vânzarea filatelica neautorizată a acestor timbre.”

Karim Ahmed Alharemi, director general, Poște, Telegrafe și Telefoane, al Sultanatului Oman a declarat în același timp: „Aceste etichete (nu ar putea fi numite altfel) nu au valabilitate poștală și sunt emise exclusiv pentru a obține comerțul financiar. Am emis un decret prin care le-am declarat complet ilegale.”

După ce a fost luat decretul, Clive Feigenbaum a continuat să le producă și să le distribuie ilegal. Timbrele ilegale nu sunt timbre Cenușăreasa.
Valoarea nominală 10 بيسة - Omani baisa
Cod de catalog Colnect codes OM 1972-06/5
Seria Timbre Ilegale - Oman 1972
Culoare timbru Multicolor
Tipul hârtiei Stamp
Prețuri de catalog Prețurile de catalog nu au fost setate

eBay
Disclosure: We may earn a commission from eBay if you make a purchase through the links below, at no extra cost to you. Thank you for supporting our work!