Medalionul fratiei Garda de Onoare a Preasfintei Inimi a lui Iisus


Medalionul fratiei Garda de Onoare a Preasfintei Inimi a lui Iisus Medalionul fratiei Garda de Onoare a Preasfintei Inimi a lui Iisus
Adăugată de varia
Descriere generală : Istoria medaliei este legată de revelațiile Sf. Margaret Mary Alecoque și imaginea Preasfintei Inimi a lui Iisus. Surorile ei au dat dovada de devotament si formeaza in cadrul mai multor manastiri - Fratia Inimii Sacre. În 1863 în Bourges surorile au fondat Garda de Onoare a Preasfintei Inimi a lui Iisus. Membrii Gărzii puteau fi precum dintre persoanele ecleziastice, tot asa și laice pentru îndeplinirea unor îndatoriri religioase. Ele constau, printre altele, din adorări savarsite la intervale orare. Membrii purtau ca si semn destinctiv acest medalion.
Aceste medalioane au fost bătute/emise în cursul anilor 1878-1969.
Descriere față : Pe fata medalionului este reprezentat un ceas la Garzii de onoare, indicând orele ceasului cu cifre romane, iar în mijlocul imaginii este reprezentata Inima Sacra. Pe margine este incriptia ``Bună! Te iubesc! Remuneratia Inimii lui Iisus!`` („Cześć! Miłość! Wynagrodzenie Sercu Jezusowemu!)
Descriere spate : Pe cealalta parte - imaginea lui Iisus pe cruce înconjurat de Fecioara Maria, Sf. Ioan și Sf. Maria Magdalena, iar în jurul imaginii este inscripția: "Fratia Gărzii de Onoare a Preasfintei Inimi a lui Iisus"
Material Aluminiu
Prețuri de catalog Prețurile de catalog nu au fost setate

eBay
Disclosure: We may earn a commission from eBay if you make a purchase through the links below, at no extra cost to you. Thank you for supporting our work!