Unity Coins


Unity Coins Unity Coins
Adăugată de Curcudel Marius
Descriere generală : Monedele au fost o parte integrantă a multor obiceiuri de nuntă din întreaga lume.
Cunoscut sub numele de Arras din Filipine, Mexic și Spania, monedele au reprezentat în mod tradițional, capacitatea mirelui de a sprijini soția lui sau confirma pozitia lui ca câștigătorul pâinei pentru famile!
Astăzi, monedele de nunta au venit pentru a simboliza mai mult decât doar prosperitate.
Cupluri de astăzi îmbrățișează viața și se confruntă lumea împreună într-un mod mai reciproc de susținere decât oricând înainte.
Cele "monede unitate" reflectă valorile de astăzi, și să celebreze căsătoria în spiritul egalitarismului.
Fiecare dintre cele 13 monede din set are un design unic, care reprezintă un principiu al căsătoriei de succes: dragoste, încredere, angajament, respect, bucurie, fericire, armonie, Înțelepciunea, Integralitatea, protectivă, mai grijulii, cooperare și pace.
Corky Pasquil (creatorul de unitate de monede):
"Am proiectat intenționat ca monedele Unitatea de bază non-confesionale și cu teme care celebrează calitățile universale ale unei căsătorii de durată." "Unitate a monedelor" desene sau modele includ o fuziune de influențe internaționale, inclusiv "Celtic Căsătoria Nodul" (partea din spate a fiecărei monede), a (poporul Asante din Ghana și Coasta de Fildeș) Adinkra simbol pentru înțelepciune și chineză "Yin & Yang" la nivel mondial aspectele de proiectare ale "unitate a monedelor" le face, în esență, o versiune contemporana a monedelor de nuntă pentru oricare dintre numeroasele culturi care încorporează monedele în obiceiurile lor de nunta, inclusiv: arabă, franceză, greacă, indiană și iraniană.
Fiecare dimensiune moneda este de 21 mm diametru (dimensiunea jumătate de dolar) și sunt disponibile în aur, argint sau diferite finisaje. Fiecare set include o cutie cu keepsake imitație de piele pentru monede. Unitatea de monede sunt disponibile în întreaga lume...
Material -Nu stiu-
Prețuri de catalog Prețurile de catalog nu au fost setate

eBay
Disclosure: We may earn a commission from eBay if you make a purchase through the links below, at no extra cost to you. Thank you for supporting our work!