Insigna echipelor de asalt


Insigna echipelor de asalt
Adăugată de Ion Postolache
Descriere generală Batalioanele de asalt cunoscute sub denumirea de Cămășile Brune, au fost o organizatie paramilitară nazistă care a avut un rol cheie in ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler . Au fost fondate de Adolf Hitler la München , în 1921 , la inceput recrutând Membrii din randul Freikorps (unități paramilitare anti-comuniste).. Purtând uniforma de culoare maro, dupa exemplul cămășilor negre (purtate de fasciștii italieni), trupele SA asigurau ordinea la reuniunile Partidului Național-Socialist si organizau atacuri asupra adversarilor politici.
Pană in 1932 , acestea au devenit o forță, numărând Peste 400.000 de de membri. Rohm a intenționat să le comaseze sub comanda sa, ca armată regulată.., dar Hitler era îngrijorat de puterea crescândă a organizației si in anul 1934 , o ordonat "purificarea prin sange " a organizației, urmand o serie de asasinate cunoscute sub numele de ''Noaptea cuțitelor lungi'' . Insingna era purtata de membrii sai..
Material Metal
Tipul atașamentului Ac de siguranta
Tehnica de fabricare Die Struck
Prețuri de catalog Prețurile de catalog nu au fost setate

eBay
Disclosure: We may earn a commission from eBay if you make a purchase through the links below, at no extra cost to you. Thank you for supporting our work!